Το FOTO prestige  βρίσκεται στο χώρο της φωτογραφίας  & του βίντεο  δεκαοχτώ χρόνια

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, ο άρτιος ψηφιακός εξοπλισμός καθώς και η προσωπική μας μέριμνα για το αποτέλεσμα, είναι η εγγύηση που δίνουμε στους πελάτες μας, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης.

Η πολύχρονη ενασχόληση με την καλλιτεχνική φωτογραφία, οι σπουδές, η διαρκής παρακολούθηση εξειδικευμένων σεμιναρίων, καθώς και η διάκριση σε πανελλήνιους διαγωνισμούς φωτογραφίας υπογραμμίζουν την αγάπη και το πάθος μας για τη φωτογραφία.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις φωτογράφησης και βιντεοσκόπησης για το γάμο, τη βάφτιση και κάθε κοινωνική σας εκδήλωση που επιθυμείτε να μείνει αναλλοίωτη στο χρόνο.Μια φωτογραφία μπορεί να προσδιορίσει μια σκέψη, ένα συναίσθημα, το άρωμα ενός τοπίου, το χρώμα, την αίσθηση του αέρα, οτιδήποτε πέρασε από μπροστά μας και το κλικ κατάφερε να το κρατήσει για πάντα ζωντανό στα μάτια μας.    Η δική μας προσέγγιση στην φωτογραφία γάμου κινείται περισσότερο προς μια διακριτική καταγραφή του γάμου σας με σαφείς επιρροές από την φωτογραφία , με τις εικόνες να τονίζουν αυθόρμητες στιγμές και συναισθήματα που ξεδιπλώνουν την ιστορία της ημέρας.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  ΓΑΜΟΥ

Αυτό που θεωρούμε πολύ σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε εικόνες σεβόμενοι τις προσωπικές σας στιγμές. Η ανθρώπινη επαφή είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς. Δεν θα παραλείψουμε να βγάλουμε και τις κλασσικές φωτογραφίες με τις οικογένειες-φίλους εφόσον το επιθυμείτε, γιατί δεν τις θεωρούμε ασήμαντες, μιας και μακροπρόθεσμα τουλάχιστον η αξία τους αυξάνεται.

 Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Η Προσέγγιση στην φωτογραφία βάπτισης είναι και πάλι μια διακριτική καταγραφή της βάπτισης μιας και εκ φύσεως οι πρωταγωνιστές, τα παιδιά, είναι αυθόρμητα. Χρειάζεται βέβαια υπομονή και επίμονη από εμάς αλλά και την βοήθεια των γονιών για να καταφέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Η φωτογραφία γάμου και βάπτισης, αποτελεί για εμάς  ένα γοητευτικό ταξίδι με εικόνες και αισθήσεις, μια επένδυση στις αναμνήσεις της οικογένειας που γράφει την δική της ιστορία…